Танцова медитация „Отвъд ограниченията“ в Kremena Dance Center.

Танцова медитация „Отвъд ограниченията“ в Kremena Dance Center.

 

ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА e танцово-медитативна практика, която е отворена за всички, независимо от пол, танцови способности и физически тонус. Тя е предназначена за този, който копнее да танцува, обича да импровизира и се чувства свободен да експериментира чрез движенията на тялото.

Готови ли сте? За първи път във Варна! Да се движим отвътре навън, да се движим извън рамките, да разширим вътрешните си граници, да разширим зоната си на комфорт?!?

Кога? На 21.02.2016 от 19:30 до 21:30 часа.

Къде? В Kremena Dance Center.

Можете да се запишете тук: https://www.facebook.com/events/968084976615857/

 

Ако може да се говори за цел на тази практика, то тя е да помогне на човек да преживее директно истинската си природа.

 

Дарина
Дарина

 

Водещ на практиката във Варна е Дарина.

В момента, в който Дарина се докосва до преживяването „Отвъд ограниченията“, тя се влюбва в него. И по-точно – влюбва се в усещането за лекота, разширяване, безметежност, което я изпълва след първата и танцово-медитативна практика.

Водена от вътрешен импулс, Дарина завършва първия тренинг за водещи на тази практика и пренася във Варна това преживяване, което до този момент не се практикува в морския град.

 

 

Танцово-медитативна техника “ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА” е среща със себе си чрез лечебната сила на танца и движението. Това е танцово-медитативна среда, която допринася за балансирането на женската и мъжката ни енергия, както и за освобождаването от стари модели на поведение, които имат малка или никаква стойност в живота ни днес.12767958_1674749572795046_313160417_o

Дали танцуваме сами или в партньорство, тази техника ни дава пространство за лекуване на рани и проблеми в отношенията ни без думи и усложняващи теории. Само чрез движение стигаме до нашата съпротива или екстаз, докосваме се до нашата болка и тъга, радост и любов. Учим се чрез движението и танца да ги наблюдаваме, да минаваме през тях, да ги трансформираме и интегрираме, за да достигнем нашия център.

Свободното танцуване ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА може да ни помогне да култивираме истинско трайно щастие. Танцът-медитация ни позволява да бъдем в унисон с вътрешното ни “аз”. Когато живеем в сърцето, можем да изпитаме чувство на единство с другите. Това носи щастие, което не зависи от външните събития.

Полезни насоки /Какво да облека? Какво да нося за практиката “Отвъд ограниченията”?:

  •  облечете дрехи, удобни за танцуване. За дамите, които желаят да се почувстват още по-женствени, дълга пола е удачно решение;
  • ще танцуваме боси или по чорапи (със спирачки или без);
  •  въпреки, че в залата има налични постелки, ако желаете носете си лична такава;
  •  носете си леко одеяло или дебел шал за комфорт, когато релаксираме;
Танцова медитация „Отвъд ограниченията“ в Kremena Dance Center.
Радина Дян Сундари

 

 

Създател на практиката е Радина Дян Сундари.

Сундари Дян е име, дадено й от нейния духовен учител. Идва от санскритския корен Dhyan (Дян) или по-известно като Дзен (в Япония) означава медитация – дума, съдържаща смисъла на състояние на съзнанието отвъд дуалността и поради тази причина трудна за описване или определяне. Sundari (Сундари) – красива, прекрасна.

 

(Ако някой забелязва синхроничност в имената на двете дами, вероятно има защо 🙂 )

 

Радина (Dhyan Sundari)
Радина (Dhyan Sundari)

 

 

 

Единственото правило на практиката ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА е да танцуваш като себе си – никакви стъпки или хореография, нищо задължително, нищо грешно… и всичко е правилно.  Да присъстваш в настоящия момент, да се отдадеш на движението. Да бъдеш изпълнен с любопитство, да се вслушваш в тялото, да чувстваш, да играеш и да позволиш на своя автентичен танц да се събуди. Да празнуваш живота вътре в теб.

Заповядайте да потанцувате без ограничения и хореография! Нека да се вслушваме, да се доверим и да последваме мъдростта на телата ни. Да открием своя танц и да намерим себе си в най-креативния си и свободен вид.

Не се изисква предварителен опит с танц или медитация.

 

 

www.kremena-dance.com

Направете първите си стъпки в Kremena Dance Center!
Танцовият център разполага с 2 зали с климатизация, просторни съблекални, рецепция, паркинг.
При нас може да танцувате – Аржентинско танго,Народни танци,Йога, Swing, Stretch & Fit,Zumba,Бачата, Kizomba, Спортни танци,Ориенталски танци, ПилатесSalsa и други.
Хореография на Сватбен танц, интензивно обучение на основните български хора.
Групи за всяка възраст и ниво.
Не се колебайте. Това е Вашето място :) 

Доверете се на опита и професионализма!

Заповядайте в Kremena Dance Center!

Очакваме Ви :)

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последвайте ни @kremena.dance.center

4.8

833 reviews

4.8

1252 reviews

4.9

115 reviews

Танцова зала Kremena Dance Center Варна

Пон – Пет:
17:00 – 22:00

Съб – Нед:
10:00 – 21:00
 

Copyright © 2023 Kremena-dance.com