Виктория Гинкова


хип хоп 1

степ аеробика 1
Вики е родена в гр. Добрич и завършва там средното средното си образование. Още в началното училище започва да се занимава с художествена гимнастика. На по-късен етап открива любовта си към Хип-Хоп танците, като сега е преподавател не само по танци, а и е инстуктор по Степ Аеробика.

На 16г. става част от отбора NNS crew, с който вземат участия в множество състезания и печелят десетки награди.

През 2008г. печелят купата на България, като този приз им носи участие в световното първенство по Хип-Хоп танци в Полша. Развиват до толкова Хип-Хоп културата в град Добрич, че събират стотици хора на годишните си концерти.

И до днес Вики е част от отбора, с който се занимават професионално с танци. Вземат участия в страната като клубни танцьори и създават собствени и авторски шоу програми.

През 2014г. участват в телевизионния формат България Търси Талант като стигат до финал. Шарения живот на Вики не свършва до тук.
След като завършва висшето си образование, тя създава свой отбор по Хип-Хоп танци в гр. Русе. Нарича го The Iron Squad и още на първото си състезание печелят 1ви,2ри и 3ти награди.

Вики става част от журито на Българска Спортна Танцова Федерация в Стрийт дисплината през 2017г., като все още върви по своя път до достигане на ниво А в съдийските среди.

През 2018г. любовта и към морето я отвежда в гр. Варна, от където няма намерение да си тръгва. За една година тя успява да продължи дейсността и името на отбора си The Iron Squad, както и да се превърне в успешен инструктор по Степ Аеробика. От януари 2019г. не е спирала да се занимава с любимите си дейности, а любовта и към тях расте всеки ден. Смята, че човек никога не спира да открива нови хоризонти, стига да търси и че всеки ден се учим на нещо ново. Клишета, но истини. Затова очаквайте винаги разнообразие в нейните класове!

“Танцът е опиат за тялото и душата. Веднъж слееш ли се с музиката, тази магия никога не напуска живота ти!”


степ аеробика 3


Последвайте ни @kremena.dance.center

4.8

833 reviews

4.8

1252 reviews

4.9

115 reviews

Танцова зала Kremena Dance Center Варна

Пон – Пет:
17:00 – 22:00

Съб – Нед:
10:00 – 21:00
 

Copyright © 2023 Kremena-dance.com