График Април
👨‍👩‍👧‍👦Ние от Kremena Dance Center се грижим всеки месец да имате нови възможности да надграждате себе си!

🆕 Никога не е късно за ново #начало - такова получаваме с всяка 🌅 #зора, с всяка искрена #усмивка, с всяка 😇 #добрина, с всяко 💡#решение.... и с всеки нов 🗒 #график, вече и нова зала!

Ние от Kremena Dance Center знаем, че искате мечтаното🤸‍♂️тяло за 🏖 лятото, затова отново сме Ви приготвили поредица от нови предложения за месец АПРИЛ , както и списък с групите, в които можете да се включите, за да влезете във 🏋️‍♀️форма 👇
✅ ХИП - ХОП за деца 📆 събота от 11:00 часа и неделя от 16:00 часа 🔛
✅ FIT & LATIN DANCE 📆 вторник и четвъртък от 19:30 часа 🔛
✅ нова група по СУИНГ за абсолютно начинаещи 📆 петък от 18:30 часа и неделя от 18:00 часа, стартира на 8-ми април 🔛 https://bit.ly/3qQTVsO
✅ нова група по АРЖЕНТИНСКО ТАНГО за абсолютно начинаещи 📆 понеделник и петък от 19:30 часа, стартира на 4-ти април 🔛
✅ нова група по НАРОДНИ ТАНЦИ – СВАТБАРИ, интензивен курс 📆 понеделник и четвъртък от 20:30 часа, стартира на 11-ти април 🔛
✅ ХИП - ХОП 14+ 📆 събота от 12:00 часа и неделя от 17:00 часа 🔛
🔝🔝🔝 Всички класове по ЙОГА за ГРЪБНАКА , FIT & LATIN DANCE и СТЕП АЕРОБИКА приемат нови попълнения през цялото време - както начинаещи, така и напреднали!
 
Адрес: гр. Варна, бул. “Цар Освободител” 263, ет.2 (над магазин Зора, до Метро). Входът е от лявата страна на сградата.
 
Очакваме Ви с големи усмивки! 😊
 
Бъди онлайн с Kremena Dance Center!
Едно от предимствата на тази програма е, че сам правиш своя график на тренировките в удобно за теб време, място и настроение!
Часовете се излъчват онлайн - live по график в затворена фейсбук група, но освен това, имаш достъп до записите им в продължение на 2 дни, за да можеш да тренираш, когато и колкото желаеш!
 
Избери или комбинирай желаните класове:
 • Твоето Тяло Мечта – авторска програма от лесни упражнения, които дават резултат, извайват и оформят фигурата. График на live излъчванията: понеделник, вторник и четвъртък от 17:30 часа.
 • Йога за гръбнака – при проблеми в гърба, врата, кръста, таза, освобождава от стреса и напрежението. График на live излъчванията: понеделник, вторник и четвъртък от 18:00 часа.
Класовете са подходящи за абсолютно начинаещи и се допълват взаимно! Посещавате и двата и постигаме максимална ефективност! 
 
За записване се свържете с нас на тел. 0894 979381, на e-mail: kremenadancecenter@gmail.com, както и на лично съобщение на нашата фейсбук страница.

 


 

Скъпи приятели,

 Уверяваме Ви, че залите биват почиствани и освежавани след всяка тренировка! Класовете са с продължителност 50 минути с цел дезинфекция. На входа на всяка зала, както и на рецепция, има поставени дезинфектанти.
 
Всички трениращи в Kremena Dance Center е необходимо да спазват следните правила:
 • Задължително да носят предпазна маска за лице.
 • Да спазват дистанция от 1.5 метра един от друг.
 • Да дезинфикцират ръцете си преди и след всяка тренировка.
 • Да тренират с чисти обувки и облекло, предназначени САМО за залата.
 • Да изхвърлят сами отпадъците си в поставените за целта кошчета.
 • Препоръчваме Ви да идвате преоблечени, тъй като достъпът до съблекалнята ще бъде ограничен. На място ще можете само да се преобувате.
 • Носете си собствена вода.
 • За всички Йога посетители: Носете си СОБСТВЕНА постелка.
 • Посетители със симптоми като настинка, хрема, болки в гърлото, затруднено дишане и повишена температура не се допускат в залите!
 • Не се допускат зрители и придружители, които не участват в класовете!
Бъдете здрави!