grafik 01.22 NEW
 
Нашите зали са отворени, спазвайки всички противоепидемични мерки! Продължаваме да работим и онлайн с част от класовете за тези от Вас, които желаят сами да правят графика си!
 
Ние от Kremena Dance Center знаем, че искаш мечтаното тяло, затова отново сме ти приготвили неустоими предложения! 
 
 
Пожелаваме си да успеем да превърнем всеки ден от 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣-ра в малък празник за вас и за нас, като ви предоставяме нови и нови възможности за #забавление#спортуване и #отмора!💃💙

🔔 За блестящ старт на новата година след светлите празнични дни - нашите нови предложения за месец ЯНУАРИ:👇

✅ нова група по #СУИНГ 📆 петък от 18:30 и неделя от 18:00 часа, стартира на 15-ти януари 🔛
✅ ЗАПИСВАНЕ за нова група по #АРЖЕНТИНСКО #ТАНГО 📆 понеделник и сряда от 19:30 🔛
✅ нова група по #ХИП-ХОП танци 📆 събота от 11:00 часа и неделя от 16:00 часа, стартира на 15-ти януари 🔛

🔝🔝🔝 Всички класове по #ЙОГА#FIT&#RELAX, #ZUMBA и #СТЕПАЕРОБИКА приемат нови попълнения през цялото време - както #начинаещи, така и #напреднали!

🌟 Екипът нa Kremena Dance Center ви пожелава  2022-ра ви донесе здраве, много любов, щастливи мигове, искрени усмивки и неспирно вдъхновение да следвате мечтите си! ❤
 
Бъди онлайн с Kremena Dance Center!
Едно от предимствата на тази програма е, че сам правиш своя график на тренировките в удобно за теб време, място и настроение!
Часовете се излъчват онлайн - live по график в затворена фейсбук група, но освен това, имаш достъп до записите им в продължение на 2 дни, за да можеш да тренираш, когато и колкото желаеш!
 
Избери или комбинирай желаните класове:
 • Fit & Relax – авторска програма от лесни упражнения, които дават резултат, извайват и оформят фигурата. График на live излъчванията: понеделник, вторник и четвъртък от 17:30 часа.
 • Йога за гръбнака – при проблеми в гърба, врата, кръста, таза, освобождава от стреса и напрежението. График на live излъчванията: понеделник, вторник и четвъртък от 18:00 часа.
Класовете са подходящи за абсолютно начинаещи и се допълват взаимно! Посещавате и двата и постигаме максимална ефективност! 
 
За записване се свържете с нас на тел. 0894 979381, на e-mail: kremenadancecenter@gmail.com, както и на лично съобщение на нашата фейсбук страница.

 


 

Скъпи приятели,

 Уверяваме Ви, че залите биват почиствани и освежавани след всяка тренировка! Класовете са с продължителност 50 минути с цел дезинфекция. На входа на всяка зала, както и на рецепция, има поставени дезинфектанти.
 
Всички трениращи в Kremena Dance Center е необходимо да спазват следните правила:
 • Задължително да носят предпазна маска за лице.
 • Да спазват дистанция от 1.5 метра един от друг.
 • Да дезинфикцират ръцете си преди и след всяка тренировка.
 • Да тренират с чисти обувки и облекло, предназначени САМО за залата.
 • Да изхвърлят сами отпадъците си в поставените за целта кошчета.
 • Препоръчваме Ви да идвате преоблечени, тъй като достъпът до съблекалнята ще бъде ограничен. На място ще можете само да се преобувате.
 • Носете си собствена вода.
 • За всички Йога, Fit & Relax посетители: Носете си СОБСТВЕНА постелка.
 • Посетители със симптоми като настинка, хрема, болки в гърлото, затруднено дишане и повишена температура не се допускат в залите!
 • Не се допускат зрители и придружители, които не участват в класовете!
Бъдете здрави!