Актуален График 05-06
grafik_04.21_online
 
Нашите зали са отворени, спазвайки всички противоепидемични мерки! Продължаваме да работим и онлайн с част от класовете за тези от Вас, които желаят сами да правят графика си!
 
Ние от Kremena Dance Center знаем, че искаш мечтаното тяло за лятото, затова отново сме ти приготвили неустоими предложения! 
 
* ЙОГА за ГРЪБНАКА, график: понеделник и сряда от 12:00 часа, вторник и четвъртък от 17:30 и 18:30 часа часа, линк към събитието във фейсбук;
* FIT & RELAX, график: понеделник и сряда от 17:30 и 18:30 часа, вторник и четвъртък от 12:00 часа, линк към събитието във фейсбук;
* FIT & LATIN DANCE, график: вторник и четвъртък от 19:30 часа, линк към събитието във фейсбук;
* нова група по СУИНГ за абсолютно начинаещи, график: понеделник от 19:30 часа, стартира на 31-ви май, линк към събитието във фейсбук;
* нова група по АРЖЕНТИНСКО ТАНГО за абсолютно начинаещи, график: понеделник и сряда от 18:30 часа, вече активна, линк към събитието във фейсбук;
* нова група по НАРОДНИ ТАНЦИ – СВАТБАРИ, интензивен курс, график: понеделник и сряда от 19:30 часа, стартира на 7-ми юни, линк към събитието във фейсбук;
 
Всички класове по ЙОГА за ГРЪБНАКА , FIT & LATIN DANCE и FIT & RELAX приемат нови попълнения през цялото време - както начинаещи, така и напреднали!
 
Бъди онлайн с Kremena Dance Center!
Едно от предимствата на тази програма е, че сам правиш своя график на тренировките в удобно за теб време, място и настроение!
Часовете се излъчват онлайн - live по график в затворена фейсбук група, но освен това, имаш достъп до записите им в продължение на 7 дни, за да можеш да тренираш, когато и колкото желаеш!
 
Избери или комбинирай желаните класове:
 • Fit & Relax – авторска програма от лесни упражнения, които дават резултат, извайват и оформят фигурата. График на live излъчванията: понеделник и сряда от 18:30 часа и вторник и четвъртък от 12:00 часа.
 • Йога за гръбнака – при проблеми в гърба, врата, кръста, таза, освобождава от стреса и напрежението. График на live излъчванията: понеделник и сряда от 12:00 часа и вторник и четвъртък от 17:30 часа.
 • Fit & Latin Dance – авторска програма с латино ритми и лесни стъпки, поднесени по достъпен начин. График на live излъчванията: понеделник и сряда от 17:30 часа и вторник и четвъртък от 18:30 часа.
Класовете са подходящи за абсолютно начинаещи и се допълват взаимно! Посещавате и трите и постигате максимална ефективност! 
 
За записване се свържете с нас на тел. 0894 979381, на e-mail: kremenadancecenter@gmail.com, както и на лично съобщение на нашата фейсбук страница.

 


 

Скъпи приятели,

 Уверяваме Ви, че залите биват почиствани и освежавани след всяка тренировка! Класовете са с продължителност 50 минути с цел дезинфекция. На входа на всяка зала, както и на рецепция, има поставени дезинфектанти.
 
Всички трениращи в Kremena Dance Center е необходимо да спазват следните правила:
 • Задължително да носят предпазна маска за лице.
 • Да спазват дистанция от 1.5 метра един от друг.
 • Да дезинфикцират ръцете си преди и след всяка тренировка.
 • Да тренират с чисти обувки и облекло, предназначени САМО за залата.
 • Да изхвърлят сами отпадъците си в поставените за целта кошчета.
 • Препоръчваме Ви да идвате преоблечени, тъй като достъпът до съблекалнята ще бъде ограничен. На място ще можете само да се преобувате.
 • Носете си собствена вода.
 • За всички Йога, Fit & Relax и Stretching посетители: Носете си СОБСТВЕНА постелка.
 • Посетители със симптоми като настинка, хрема, болки в гърлото, затруднено дишане и повишена температура не се допускат в залите!
 • Не се допускат зрители и придружители, които не участват в класовете!
Бъдете здрави!